GAMING

Dead Rising 3 apare si dispare de pe Steam!

Nu este prima oara cand userii care scaneaza baza de date a Steam-ului gasesc jocuri inca neanuntate pentru platforma digitala. Asa am aflat de Killer is Dead de exemplu. Totusi, „exclusiviatatea” Xbox One, Dead Rising 3 a celor de la Capcom nu parea sa vina pe PC prea curand.

Userii au reusit sa gaseasca o postare a jocului, care conform bazelor de date, se afla listata pe Steam de mai bine de doua luni. Nu este primul joc din serie care isi face aparitia pe PC, Dead Rising 2 fiind si el portat, precar ce-i drept, pe Windows de catre Capcom.

Daca o lansare pe PC pare posibila, atunci implicatiile sunt si mai interesante. Daca DR3 vine pe PC, este extrem de posibil ca jocul sa ajunga si pe Playstation 4, dovedind faptul ca titlul a avut o exclusivitate temporara pe consola Microsoft. Conferinta de presa de la E3 este posibil sa raspunda la niste intrebari, sau poate chiar sa anunte un update al jocului sau niste DLC-uri. Cert este ca din momentul in care informatia a fost facuta publica, listarea pe Steam a fost stearsa de Valve!

Dead Rising 3 pe Steam Database [NeoGAF] Walking [Steam Info]

UPDATE:

Intre timp trailer-ul oficial pentru PC si-a facut aparitia. Enjoy!

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close