PC&Consoles

Dust2 poate fi testat acum în CS:GO

Acum câteva zile Valve doar ne dădea semne mici că urma să vedem noua formă a clasicului Dust2. Iar în acest moment harta poate fi deja testată.

Pentru a o putea accesa va trebui să faceți update lui CS:GO la varianta beta 1.36.0.7-r1, prin accesarea opțiunii de Beta de la proprietățile jocului pe Steam.

Varianta cea nouă a lui Dust2 este, la nivel funcțional aproape la fel ca cea veche, dar prezintă o serie de mici schimbări care cu siguranță vor avea un efect important asupra modului în care vor decurge meciurile. Altfel care ar fi fost rostul acestui redesign, Valve numind anterior harta o problemă rezolvată, și ca urmare una neinteresantă. Totuși, comparativ cu schimbările care au fost efectuate pe hărți precum Nuke sau Inferno, Dust2 arată aproape la fel.

Câteva diferențe notabile veți găsi la iluminare. Sunt zone din cartă unde totul pare mult mai luminos, mai aerisit, cu ma puține acoperișuri. Câteva scări au fost adăugate, sau în unele cazuri eliminate, acoperirea a fost în unele locuri redusă, în altele a fost extinsă, și câteva mașini au fost mutate cu câțiva centimetri. Iarăși, sunt lucruri care poate că nu vor conta la prima vedere, dar pot schimba echilibrul la fel de mult ca adăugarea unui nou perete.

Personajele au fost și ele alterate pentru a se mula mai bune ca aspect unui joc ce arată de parcă a fost produs relativ recent. Asta cu siguranță va avea un efect nociv asupra performanței pentru cei care îl rulau pe sisteme foarte slabe. Dacă planul celor de la Valve era eliminarea unui anumit segment din populația jocului, Dust2 fiind în esență singura hartă pe care o jucau, poate că nu va fi un lucru rău. Știți la cine mă refer. Îi puteți recunoaște după microfoanele groaznice și înjurături.

Pentru mai multe detalii puteți arunca o privire direct pe hartă sau pe postarea despre noul Dust2 făcută de Valve.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button