PC&Consoles

Legendara hartă de CS: GO Dust2 va fi actualizată

Dacă sunteți printre jucătorii profesioniști de Counter-Strike, probabil ați remarcat că începând cu luna februarie, populara hartă Dust2 nu a mai fost disponibilă în meciurile competitive.

… iar dacă v-ați întrebat care este motivul, există o explicație: în acest răstimp Valve s-a îndeletnicit cu finisarea acestei hărți.

În urma unor revizuiri similare, o versiune actualizată și rafinată a lui Dust2 va fi disponibilă pentru testare în următoarea versiune CS: GO beta.

Valve încă nu a anunțat nimic oficial referitor la actualizările, finisările și celelalte procedee de facelift prin care ar putea trece celebra hartă. Singurul detaliu din surse oficiale pe care îl avem este poza pe care o puteți vedea mai sus, imediat sub titlu.

Și cam asta este tot ce știm în acest moment. Mai jos puteți citi știrea originală direct din mesajul de pe Twitter.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button