GamingPC&ConsolesȘtiri IT

De ce a anunțat Microsoft următorul Xbox la E3?

Șeful diviziei Xbox, Phil Spencer, a anunțat planurile pentru o nouă consolă Xbox pe parcursul conferinței Xbox la E3 2018. Nu a oferit niciun fel de detaliu, așa că unii s-au întrebat care a mai fost rostul anunțului. Într-un interviu oferit site-ului Giant Bomb, Spencer a spus că a făcut acest lucru pentru a asigura lumea de importanța consolelor pentru compania Microsoft.

Spencer a declarat:

Pentru oricine și-ar putea face griji în privința viitorului consolei noastre, am vrut să lămuresc acest aspect. Am vrut ca oamenii să știe că îmi place direcția pe care se află echipa de hardware… avem niște idei în viitor [despre streaming], dar nu se va întâmpla mâine. Nu am vrut ca oamenii să creadă că vom pleca de la acea parte a brandului din afacere, pentru că este foarte importantă pentru noi.

În același interviu, Spencer a vorbit despre noile caracteristici pe care ar dori să le vadă la următorul Xbox. Printre altele, a spus că speră că următorul Xbox poate oferi o rată a cadrelor mai mare, în timp ce speră că echipa va putea oferi o consolă care să lanseze jocurile mai repede. În plus, Spencer a remarcat că echilibrul dintre CPU și GPU pe consolă este în prezent „înfricoșător” în comparație cu PC-ul, deci este ceva ce și el și-ar dori să rezolve la următoarea consolă.

Există zvonuri care circulă online la E3 în această săptămână că noua consola Microsoft are numele de cod Scarlet și că ar fi posibil să se lanseze în 2020, deși Microsoft nu a comentat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button