GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Următoarea consolă Xbox va sosi în 2020

Microsoft se pregătește pentru lansarea câtorva dispozitive noi pe parcursul următorilor ani, conform câtorva documente care s-au scurs de la companie în ultima vreme.

Dispozitivul care a ieșit cel mai mult în evidență este o nouă consolă Xbox, cu numele de cod Scarlett, care va sosi în anul 2020. Scarlett va reprezenta chiar o familie de dispozitive, ceea ce înseamnă că poate Microsoft va încerca să extindă oferta, dincolo de o simplă consolă. Poate vom avea parte în sfârșit și de o componentă de VR.

Unul din punctele focale ale consolei va fi compatibilitatea cu generația anterioară, ceea ce înseamnă că probabil se vor baza în continuare un procesor X86. Ryzen ar fi o posibilitate, nici măcar n-ar trebui să fie unul cu 8 nuclee,d in moment ce până și o variantă cu 6 nuclee și 12 fire de execuție ar asigura compatibilitatea cu jocurile obișnuite să acceseze 8 „nuclee”, și-ar oferi performanță cu mult dincolo de ce putea Jaguarul bazat pe Bulldozer.

Obștescul sfârșit al generației curente de console a fost prevestit deja la E3 de Bethesda, care a anunțat două jocuri pentru noua generație.

Pe lângă un nou Xbox, a fost dezvăluită și o dată de lansare pentru Hololens. Ar trebui să sosească anul viitor, iar o nouă serie de tablete surface vor sosi pe parcursul acestui an, inclusiv proiectul Andromeda. Andromeda este un dispozitiv pliabil cu un singur ecran cursiv întins între cele două suprafețe ale sale. Sau cel puțin ecranul părea a fi cursiv în planurile care s-au scurs pe internet acum câteva luni.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button