GamingPC&Consoles

Avem o dată de lansare pentru Goat Simulator 3

Autor: Matei Pană

Stai, ce? Există și un Goat Simulator 2? Nu, nu există, dar asta nu a fost suficient ca să-i oprească pe cei de la Coffee Stain Studios să pună cifra “3” la coada numelui. Sequel-ul unuia dintre cele mai stupide (în sensul bun) jocuri ale anului 2014 a fost anunțat luna trecută printr-un trailer, acesta fiind o parodie a celebrului trailer al jocului Dead Island 2. 

Plot-ul jocului? Ei bine, vei juca din nou rolul unei capre pe nume Pilgor, care are la dispoziție o insulă plină de posibilități. Alergi, sari, distrugi lucruri sau lași alte lucruri să te distrugă, zbori cu jetpack-ul, și multe altele. Adică lucruri obișnuite pe care le face orice capră. 

Nu aș putea uita niciodată acea perioadă când primul Goat Simulator a devenit viral și începusem să îl joc. Mi-am petrecut foarte multe ore în el, poate mai multe decât mi-ar plăcea să recunosc. Nu este deloc un joc perfect și nici nu voia să fie, dar gradul atât de ridicat de randomness pe care îl avea mă făcea să stau cu ochii în ecran multe ore la rând. De aceea, vestea unui sequel nu a putut decât să mă bucure și să-mi stârnească curiozitatea.

Goat Simulator 3 este disponibil pentru pre-order atât digital cât și fizic, iar data de lansare va fi pe 17 noiembrie. Santiago Ferrero, creative director la Coffee Stain North, declară: “Nu pot spune că suntem mândri de faptul că vom oferi oamenilor noile aventuri ale caprei Pilgor, dar fix asta vom face”. Acesta a adăugat: “Oricum nu veți avea prea multe motive să ieșiți din casă în perioada aia a anului”.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Am jucat prima varianta si a fost funny rau, cred ca o sa il incerc si pe acesta ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button