GamingPC&ConsolesTech&IT

Goat Simulator are un nou proprietar

Mai țineți minte Goat Simulator? Acum vreo patru ani de zile era cel mai fierbinte joc de pe internet. O creație comică făcută pentru a testa un motor de fizică ce a pus lumea pe jar, până când studioul Coffee Stain a cedat și a transformat o chestie fără rost într-un joc. Unul despre o capră dementă.

Jocul a fost la vremea sa un succes colosal, dar multă vreme a trecut de atunci, iar studioul n-a avut tocmai vreun alt hit. Așa că în absența unui astfel de nou succes, studioul are acum un nou proprietar. THQ Nordic anunță că a pus mâna pe Coffee Stain studios zilele acestea, și că nu a fost singura sa achiziție. Fanii seriei FlatOut sau ai lui Wreckfest se pot liniști cu gândul că studioul care a creat acest jocuri are acum un proprietar care probabil va trata Bugbear Entertainment cu respectul pe care îl merit. THQ Nordic nu a dezvăluit deocamdată ce are de gând să facă acum că are aceste studiouri. Probabil nu va fi Goat Simulator 2.

Anunțul acestor achiziții vine la doar câteva zile după ce Microsoft a dezvăluit că a cumpărat InXile și Obsidian Entertainment. În acest ritm, sunt șanse ca până la sfârșitul anului să rămânem fără studiouri independente. De ce? Nu este clar, dar există o tendință de consolidare în acest moment în industria jocurilor.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button