GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Actualizările next-gen pentru Cyberpunk 2077 și The Witcher 3 ar putea fi amânate până în 2022

Privit din exterior, s-ar părea că CD Projekt caută metode noi prin care să-și saboteze propriile proiecte întrucât studioul a anunțat că versiunile next-gen ale lui Cyberpunk 2077 și The Witcher 3 ar putea întârzia, iar lansarea de la finalul acestui an s-ar muta în 2022.

The Witcher 3 pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S promite ray-tracing și timpi de încărcare reduși. Astfel unul dintre cele mai bune jocuri lansate vreodată primește un upgrade bine-venit pentru generația actuală de console. Versiunea next-gen a lui Cyberpunk 2077 ar trebui să primească și ea câteva îmbunătățiri, dar ținând cont de starea actuală a jocului, nu ar trebui să avem așteptări foarte mari; poate doar suport pentru 60FPS și ray-tracing.

Lansările ar putea întarzia, dar nu este neapărat rău

CD Projekt anunțat inițial că ambele lansări vor avea loc în 2021, spre finalul anului. Între timp s-au produs niște modificări și din cauza problemelor întâmpinate de Cyberpunk 2077, studioul a ales să se concentreze pe reparațiile acestuia.

Obiectivul nostru este să lansăm versiunile next-gen ale lui Cyberpunk 2077 și The Witcher 3 la finalul acestui an. În același timp, am învățat ceva din anul trecut și nu putem garanta că lansările vor rămâne așa cum am stabilit inițial.
Michał Nowakowski, SVP CD Projekt

Chiar dacă mi-ar plăcea să pun mâna pe ambele variante ale jocurilor spre finalul anului, cei de la CD Projekt au dreptate. Anul trecut ne-a învățat că proiectele lansate în grabă pot fi de multe ori dezastruoase, așa că prefer să mai așteptăm puțin până la momentul lansării decât să primim încă două jocuri pline de probleme.

De îmbunătățirile lui The Witcher 3 se ocupă cei de la Saber Interactive, în același timp în care aproximativ o treime din CD Projekt se ocupă de versiunea next-gen a lui Cyberpunk 2077. Între timp, cred că știm cu toții care este ocupația principala a studioului polonez care încă încearcă să își salveze imaginea după una dintre cele mai slabe lansări din istoria recentă a jocurilor video.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button