GamingRSS PaginaDeMedia

Upgrade-ul next-gen pentru The Witcher 3 se va lansa în a doua jumătate a acestui an

Mă rog, este un update current-gen, dar parcă next-gen întărește afirmațiile dezvoltatorilor cu privire la hardware-ul forțos de PS5 și Xbox Series X. The Withcer 3, în calitatea sa se titlu indispensabil jucătorului înrăit, își va primi upgrade-ul pentru noile console ceva mai târziu în 2021.

Pe Twitter, CD Projekt RED anunță că va lansa upgrade-ul pentru The Witcher 3 odată cu adventure-ul AR The Witcher Monster Slayer. Varianta next-gen este compatibilă cu ray tracing și aduce o mulțime de îmbunătățiri grafice. De altfel, se menționează că va avea timpi de încărcare reduși, ceea ce este un fel de understatement, in sensul că Xbox Series X are destui cai-putere cât să anihileze load times-urile din timpul acțiunii de fast travel. Mă rog, asta ar fi versiunea pentru Xbox One, dar Series X este atât de vânjos, încât fast travel-ul are loc instant, și ar fi mană cerească să se întâmple asta și pe varianta next-gen.

Toți banii mei îi dau pe The Witcher 3

Upgrade-ul va trebui achiziționat separat pentru cei care preferă PC-ul, dar cei care aveau deja jocul pe PS4 sau Xbox One, indiferent de ediția acestuia (GOTY sau cu/fără DLC-uri) vor beneficia gratuit de această tranziție. Practic, începând din a doua jumătate a lui 2021, ar trebui să urmărim echipa de la CD Projekt RED. Ce mai contează că s-ar lansa The Witcher 3 next-gen ori în iulie, ori în decembrie?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button