PC&ConsolesGamingȘtiri

Cyberpunk 2077 și Dying Light 2 primesc DLSS 3

În anticiparea expansionului Phantom Liberty, NVIDIA a introdus suport pentru DLSS 3 în Cyberpunk 2077. Sporul de performanță adus de DLSS 3 permite gamerilor GeForce să experimenteze Cyberpunk 2077 cu fiecare setare și opțiune de ray tracing la maxim pentru cea mai bună calitate a imaginii, iar performanța este foarte bună.

Noul patch aduce îmbunătățiri printre care se numără și îmbunătățiri de rețea pentru inteligența artificială pentru DLSS Frame Generation care să profite și mai mult de datele din motorul de jocuri, să îmbunătățească stabilitatea interfeței și calitatea imaginii în timpul mișcărilor rapide.

Jocul folosește câteva tehnici de ray tracing pentru a randa un oraș imens la cel mai incredibil nivel de detaliu și oferă gamerilor o privire asupra viitorului gaming-ului pe PC. Versiunea curentă a jocului folosește umbre, reflexii, iluminare difuză și ocluzie ambientală, toate ray-traced. Dacă pornești setările „Psycho” din setările de ray tracing, vei vedea chiar și iluminare globală ray traced pe măsură ce lumina se reflectă realist în timpul scenelor din joc.

Pe lângă ray tracing-ul foarte bun care a fost implementat în Cyberpunk 2077, jocul va primi un nou mod numit „Ray Tracing: Overdrive Mode”. Acest mod ia fiecare setare de ray tracing și o duce la extrem, promițând o experiență vizuală mai bună. Încă nu se știe când modul „Ray Tracing: Overdrive Mode” va fi disponibil.

Pe lângă asta, și jocul Dying Light 2 primește DLSS 3. Deși nu la fel de greu de rulat ca Cyberpunk 2077, jocul survival arată și el foarte bine iar adiția acestei tehnologii care îmbunătățește semnificativ performanța nu poate decât să mă bucure.

Dacă toate lucrurile despre care am vorbit mai sus sună bine și vrei și tu să profiți de DLSS 3 în două titluri bune, tot ce trebuie să faci este să actualizezi fiecare joc și să activezi opțiunea DLSS 3 din setări.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button