RSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Cyberpunk 2077 o data instalat, nu te va lasa fara spatiu de stocare pe PC

Cyberpunk 2077 este sigur unul dintre cele mai asteptate jocuri in prezent, multumita studioului CD Projekt Red. Prezentat inca o data in timpul evenimentului aniversar de lansare al noilor placi video NVIDIA, jocul a primit o atentie sporita din partea dezvoltatorului, implementarea Ray Tracing din cadrul prezentarii fiind de-a dreptul splendida. Lumina difuza, reflexii, umbre si ocluzia ambientala au transformat complet aspectul jocului. Stiu, asteptarile sunt dar cum dezvoltatorul nu a dezamagit fanii, merita din plin.

Intr-o declaratie, Directorul Artistic pe Iluminat si FX la CD Projekt Red a transmis cu entuziasm fanilor; faptul ca Cyberpunk va fi cel mai avansat titlu dpdv tehnologic multumita pachetului mare de tehnologii noi utilizate. Asta se observa si in trailer, cadrele din timpul jocului par foarte realiste, convingatoare in adevaratul sens al cuvantului. Nu vreau sa-l laud foarte mult, dar chiar arata bine jocul la prima vedere si imi doresc foarte mult sa-l joc.

In timpul prezentarii, CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang a anuntat tehnologiile noi RTX IO. Intr-o pagina din prezentare, s-au mentionat problemele legate de dimensiunea mare din prezent a jocurilor care ating acum aproximativ 200GB. Drept exemplu, au oferit o captura din Cyberpunk indicand dimensiunea rezonabila a jocului. Sansele sunt foarte mari ca titlul sa ocupe cel putin 100GB in conditiile actuale.

Jocul este pregatit pentru lansare in luna noiembrie pe 19, pentru PC, PS4 si Xbox One.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button