Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

Cyberpunk 2077 – trei stiluri de joc, arme si o trupa?

Cyberpunk 2077 a fost prezentat de CD Projekt Red in cadrul unei emisiuni live numita „Night City Wire Show”. Informatiile prezentate includ cele trei clase de joc, prezentarea armele devastatoare si eforturile trupei hardcore punk „Refused” aflate in spatele trupei „Samurai” prezenta in universul jocului.

In Cyberpunk 2077 vei putea alege intre trei stiluri de joc diferite, fiecare dintre acestea vor oferi o experienta unica de joc. Firul narativ al jocului va fi influentat pe parcurs de aceasta alegere. Intreaga dinamica a jocului se va schimb pe masura ce povestea avanseaza. Poti alege intre „Street Kid”, care este mai mult sau mai putin fix ceea ce pare la prima vedere. „Nomad” care porneste aventura ca fiind un membru al unei bande in stilul Mad-Max traind inafara orasului. „Corpo” transfera jucatorul intr-un costum elegant din mediul corporatist in cadrul corporatiei Arasaka.

Armele din Cyberpunk 2077 sunt foarte tari si total diferite de ce am mai vazut pana acum. Armele sunt impartite si ele in trei mari categorii:

  • Armele puternice – arme traditionale cu munitie clasica, gloante care ricoseaza;
  • Armele tech – poti disponibiliza adversarul tragand direct prin pereti;
  • Armele inteligente – armele implementate in corp aflate la indemana;

Bineinteles, armele vin intr-o varietate de raritati, incluzandu-le pe cele unice legendare si restul armelor din joc care pot fi modificate. Sunt foarte multe variante, arma care mi-a atras cel mai mult atentia a fost acel shotgun imens cu opt tevi, menit sa puna la pamant o hala plina cu inamici.

Inafara de arsenalul generos, Cyberpunk 2077 puncteaza un capitol foarte important: muzica. CD Projekt Red a colaborat impreuna cu o trupa suedeza de hardcore punk pentru inregistrarea pieselor trupei Samurai din joc; in incercarea lor de-a oferi o experienta cat mai autentica. Mai jos puteti asculta melodia.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button