Tech&ITȘtiri

Cuptorul Samsung cu care poți să le arăți oamenilor de pe internet cum ți se gătește mâncarea

În ultimii ani, tot mai multe electrocasnice au devenit smart. Acum, în categoria IoT (Internet of Things) găsim tot felul de astfel de produse inteligente, de la aspiratoare robot la mașini de spălat și uscătoare care se conectează la rețea. Avantajele sunt multe: poți controla tot felul de programe de funcționare, poți vedea stadiul unui ciclu de lucru și le poți opri și porni de la distanță. Și un nou produs promite să fie companionul perfect pentru streamerii cu poftă de ceva bun făcut în casă.

Samsung Bespoke AI Oven are o cameră în interior cu ajutorul căreia poți să le arăți celor care se uită la tine cum ți se gătește mâncarea. Da, știu, e doar puțin mai interesant decât procesul de uscare al vopselei, dar  chestia asta e gândită mai mult ca o chestie secundară, pe lângă camera principală. Dar cine știe, poate vom vedea oven stream-uri de acum.

Pe lângă această funcționalitate questionable, Samsung Bespoke AI Oven mai are un as în mânecă. Tot folosindu-se de acea cameră, cuptorul poate să recunoască ce fel de mâncare ai băgat și să îți recomande o temperatură pe care el o consideră optimă, o durată ideală și modul de gătire.

Varianta pentru Europa poate recunoaște până la 106 feluri de mâncare, iar dacă nu te împaci cu recomandările lui, poți folosi și un ecran de 7 inch ca să setezi tu toate chestiile astea manual. Iar una dintre cele mai interesante funcții este că Samsung Bespoke AI Oven poate să te anunțe cu o notificare pe telefon când mâncarea mai are puțin și s-a gătit prea mult sau chiar înainte să se ardă, conform comunicatului de presă.

Deși singurul lucru pe care Samsung l-a comunicat a fost că acest cuptor va deveni disponibil în Q3 2023, ne putem aștepta la un preț destul de mare. Normal că toate astea vin cu un cost, până la urmă produsele din linia Bespoke a Samsung au fost unele dintre cele mai scumpe din catalogul producătorului pentru că sunt ceva mai speciale față de electrocasnicele obișnuite.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button