CommunityGaming

Cum va schimba realitatea virtuală felul în care ne jucăm în 2019

Realitatea virtuala (sau VR, cum o vei găsi menționată mai mereu pe internet) este experiența la care am visat cu toții, încă de când am văzut primul nostru film științifico-fantastic. În sfârșit, pe măsură ce tehnologia avansează, vom putea experimenta lucruri nemaipomenite chiar din confortul casei noastre.

Pentru că și noi suntem entuziasmați de VR și am mai scris despre asta, am decis că este timpul să discutăm concret: ce noutăți de gaming ne vor bucura în 2019. Dacă încă nu știi ce joc să-ți cumperi cu prima ocazie, cu siguranță această listă îți va fi de ajutor.

 

Trover Saves the Universe – acțiune

Dacă ești fan al serialului super-popular „Rick and Morty”, atunci vei deveni și fanul acestui joc. De ce? Pentru ca unul dintre cei doi creatori ai serialului, Justin Roiland, este cel responsabil pentru Trover Saves the Univers.

Jocul urmărește povestea lui Trover care, în căutarea cățelușilor săi, trebuie să salveze Universul. Atât grafica, cât și povestea se aseamănă cu cele din Rick and Morty, deci merită încercat! Este disponibil pentru PSVR, dar și pentru PC.

 

Poker online

Dacă ești pasionat de poker online și ți-ar plăcea să trăiești experiența reală, fii fără grijă – nici nu va fi nevoie să ieși din casă pentru a te simți ca la Monaco. Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de gen introduce o nouă extensie pentru o experiență online autentică.

Creatorii oferă decorațiuni exotice, posibilitatea de a juca cu alți pasionați online sau chiar cu prietenii tăi și o experiență foarte asemănătoare cu cea pe care ai trăi-o la un cazino real. Toate acestea gratuit, atât timp cât dispui de hardware-ul VR necesar (Oculus Rift sau HTC Vive).

 

Blood and Truth – first-person shooter

Jocul te pune în pielea soldatului Forțelor Speciale de elită, Ryan Marks. În acest rol vei avea ocazia să trăiești experiența plină de adrenalină a unui soldat aflat în Londra, supus la provocări similare cu cele pe care le vezi în filmele de acțiune de la Hollywood.

Creat de SIE London Studio și publicat de Sony Interactive Entertainment, poate fi cumpărat chiar acum și jucat pe PlayStation VR. 

 

Nostos – cross-platform multiplayer

Nostos este un joc pentru persoanele care pun preț în mod special pe aspectul vizual al experienței VR. Acțiunea se petrece în natură, încât peisajele sunt încărcate de culori vibrante, animale, diverse forme de relief, toate schimbându-se constant în funcție de cele patru anotimpuri.

Deși încă nu a fost lansat pe piață, știm că va fi disponibil pentru HTC Vive, Oculus Rift și Windows Mixed Reality. Având toate aceste detalii, nu ne deranjează să-l mai așteptăm puțin!

Tokyo Chronos – roman vizual de mister

Te trezești într-o zonă a orașului Tokyo care este complet pustie. Viața ta este învăluită în mister și trebuie să te folosești de ajutorul personajelor cu care interacționezi pentru a descoperi cum ai ajuns în acest punct.

Dacă și tu ești pasionat de astfel de întrebări aparent fără răspuns, Tokyo Chronos este jocul ideal pentru tine! A fost lansat pe data de 20 martie și deja are nota 9/10 pe Steam, ceea ce este foarte impresionant.

Îl poți juca pe HTC Vive, Oculus Rift și Windows Mixed Reality, deci nu ai niciun motiv să nu îi dai o încercare.

 

Everybody’s Golf VR – simulare, sport

Pentru că nu toți gamerii sunt interesați mereu de jocuri pline de acțiune și adrenalină, am decis să includem la final de listă și ceva potrivit pentru o experiență relaxantă – Everybody’s Golf VR.

Jocul este exact ceea ce promite – o simulare foarte realistă a unei expediții in lumea golfului. Grafică realistă, ponturi folositoare de la antrenoare simpatice și peisaje superbe – ce-ți poți dori mai mult de atât?

Îl poți găsi în VR pentru PSVR, sau simplu pentru PS4 Pro Enhanced.

 

Acestea sunt cele mai bune jocuri pe care de abia așteptăm să le încercăm pe parcursul acestui an. Desigur, varietatea opțiunilor este imensă, deci nu ezita să explorezi toate posibilitățile oferite de domeniul realității virtuale!

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button