GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Cum sa te joci pe Xbox Series X…Fara sa te joci?

Xbox Series X/S tocmai ce au facut ochi ieri, lasand gamerii sa le testeze in voie potentialul. Multi aleg sa testeze si sa analizeze performantele si caracteristicile consolelor. Altii, insa, vor sa vada la ce altceva mai sunt bune…

Am vazut cum foarte multa lume lua la misto Xbox Series S-ul din cauza ca arata ca o boxa portabila pentru cumetrii. Am vazut cum foarte multa lume radea de Xbox Series X pentru ca arata ca un frigider foarte butucanos, care a facut furori pe Internet (Snoop Dogg are un frigider de forma lui Series X).

Acum vedem si ce face lumea atunci cand nu se joaca jocuri pe Xbox Series X. Design-ul consolei este de asa natura incat circulatia aerului sa se realizeze de jos in sus. Cand ventilatorul ii da bice, aerul iese cu putere prin partea de sus.

Adevaratele sale intrebuintari (?)

Asta inseamna ori ca Xbox Series X-ul e muncit pe branci din cauza graficii si a setarilor, ori ca e momentul sa pui o minge de ping-pong si sa casti gura la cum pluteste peste grilajul consolei. Asta a facut un utilizator reddit, postand o imagine in care ventilatorul consolei tine in aer micuta minge. Bineniteles, mingea de ping-pong este ridicol de usoara, dar trebuie sa recunoastem ca air flow-ul produs este destul de puternic.

Now I know what Xbox Series X is used for from gaming

Din moment ce design-ul lui Xbox Series X a fost si el discutat pe multe forumuri si platforme social media, utilizatorul a surprins in fotografie si dimensiunile consolei in comparatie cu un Xbox 360. Varianta next-gen poate fi pozitionata si vertical, dar se pare ca multi prefera sa o aseze vertical.

Xbox Series X are o putere de procesare de 12 teraflops, deci este necesar un sistem de racire eficient, mai ales daca te joci jocuri pretentioasa la 120 FPS, precum Forza Horizon 4, care pare a fi motivul „chinului” la care este supusa consola.

Multi posesori ai consolelor de la Microsoft sunt curiosi cu privire la modul in care primele versiuni de Xbox Series X, avand in vedere un istoric destul de bogat al micilor probleme care trebuiau rezolvate cu „leacuri babesti”.

Acest mic experiment cu mingea de ping-pong este mult mai credibil decat videoclipurile in care noua consola incepe sa scoata fum. Da, acel efect poate fi obtinut printr-un simplu vape. Pe de alta parte, nu te costa nimic sa pui pe grilaj o minge de plastic cu greutatea sub 30 de grame.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button