TECH

Cum poti face Pokemon Go sa mearga mai bine

Pokemon Go este in acest moment un fenomen mondial, un succes de proportii care pare sa fie pe cale sa redefineasca societatea, desi nu este primul joc de acest gen, chiar si Niantic avand un alt titlu similar disponibil pe piata de ceva vreme. Dar hei, marketingul si indoctrinarea eficienta de pe parcursul a 20 de ani si-au spus cuvantul. Si daca vrei sa faci Pokemon Go sa mearga mai bine, ar trebui sa urmaresti aceste mici sfaturi.

Update: Am publicat ghidul complet de joc pentru Pokemon Go.

Una din problemele pe care le are Pokemon Go, pe langa faptul ca pare sa ceara acces complet la contul Google de iti poate citi si e-mail-urile fara motiv, este ca tinde sa consume destul de multe resurse. Telefonul va toca bateria si cota de net mobil pe luna aceasta, din moment ce se foloseste Google Maps pentru infrastructura sa de navigare, iar descarcarea constanta a hartii poate fi destul de drenanta.

Pentru a remedia problema, activati optiunea de-a descarca inca de atunci cand sunteti acasa portiunea necesara din harta. Pentru asta va trebui sa aveti nevoie de ceva spatiu de stocare si poate acces la o retea Wi-Fi. Dar cand procesul se va incheia, Pokemon Go va avea mult mai putin de munca.

Activarea functiei de harti offline este destul de simpla. In aplicatia de Google Maps trebuie doar sa apasati butonul de optiuni de langa bara de cautare, iar de acolo sa alegeti „Locatiile dvs.” sau „My locations” in functie de ce limba folositi pentru sistemul de operare.Screenshot_2016-07-14-10-21-35

Apoi, dati scroll in josul acelei pagini de optiuni si la Zone Offline apasati „Descarca o noua zona offline”, iar apoi selectati regiunea pe care vreti ca Google Maps sa o aiba deja stocata pe telefon. Aceasta nu mai trebuie re-descarcata cand sunteti la drum, ceea ce va ajuta mult la autonomia telefonului si la a nu depasi cota lunara de internet mobil.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button