GamingRSS PaginaDeMedia

Cum poti afla ce promotii gratuite va gazdui Steam?

Toata lumea iubeste jocurile gratuite iar asta nu este un secret. Steam a tot organizat evenimente free weekend si a oferit titluri gratuite. Pentru cei ce nu stiu, un free weekend inseamna ca un joc este gratuit de jucat pentru cateva zile si poate fi cumparat la un pret redus. Pentru partea de jocuri gratuite nu cred ca tre’ sa mai explic. Dar ramane o intrebare: „Cum pot sti in avans ce urmeaza ca sa nu ratez o promotie?

Poti afla in avans ce promotii gratuite va gazdui Steam

Steam.db este o platforma foarte utila pentru utilizatorii serviciului de la Valve. Iti permite sa iti calculezi valoarea contului, sa iti sortezi jocurile in foarte multe moduri sau chiar sa vezi ce promotii va gazdui Steam. Iar ultima parte este cea care ne intereseaza astazi. Puteti accesa link-ul direct aici.

Steamdb Live Promotions Steam

Daca va uitati in lista, la tipul promotiei exista o diferenta. Unele jocuri sunt notate cu tag-ul „Weekend” in timp ce altele sunt marcate cu verde si tag-ul „Keep„. Ei bine, acelea sunt jocurile pe care le bagam in libraria noastra si acolo raman. Daca aruncati un ochi la ultima intrare din lista in poza de mai sus, veti vedea ca in 14 zile Steam va oferi Total War: SHOGUN 2 gratuit. Un joc bun, chiar daca vechi, pe care multi fani il apreciaza.

De asemenea, sa un uitati ca si Ubisoft ofera jocuri gratuite in perioada asta. Incepand de maine veti putea descarca complet gratuit un clasic: Assassin’s Creed II. Numai motive de stat acasa in perioada asta dificila.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button