GamingRSS PaginaDeMedia

Assassin’s Creed II va fi gratuit pe Uplay de saptamana viitoare

Assassin’s Creed II a fost numit de multi, cel mai bun joc din serie. Personal, nu pot decat sa sustin aceasta idee. Se pare ca Ubisoft le da o sansa celor care nu s-au bucurat inca de el, sa o faca acum. Si o sa mai fie si gratis. Prin intermediul Uplay, veti putea descarca jocul gratuit incepand cu data de 14 Aprilie. Cea mai buna parte este ca va ramane in librariile voastre permanent.

MyDealz.de, un site german care s-a specializat in depistarea chilipirurilor, a anuntat giveaway-ul ce urmeaza sa inceapa. Aceasta descoperire este sustinuta si de analistul Daniel Ahmad care a oferi si o captura de ecran. Chiar daca este in chineza, se pare ca Assassin’s Creed II va fi gratuit. Pe langa acesta, Brotherhood si Revelations vor fi oferite la preturi foarte bune.

Avand actiunea plasata in Italia renascentista, Assassin’s Creed II urmareste aventurile lui Ezio Auditore da Firenze. Dupa ce acesta afla ca tatal sau a fost membru al fratiei asasinilor, Ezio vrea sa ii razbune moartea. Vei explora Florenta si te vei intalni cu o multime de figuri istorice importante precum Leonardo da Vinci si Niccolo Machiavelli. Jocul a devenit intre timp un clasic si pentru mine ramane unul dintre cele mai bune jocuri din istorie. Daca vreti sa vedeti de ce cred asta, descarcati-l saptamana viitoare 😉

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button