TECHPCRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Cum instalezi functia de scroll printre tab-uri pe Google Chrome?

Google pare ca se concentreaza destul de mult pe sistemul de tab-uri din Chrome. Dupa ce am primit functia de grupuri de tab-uri, acum compania introduce alta functie interesanta. Aceasta iti permite sa navighezi printre pagini utilizand rotita de scroll de pe mouse. Pana acum tot ce ne lipsea era flag-ul cu care sa activam aceasta functie, dar acesta a aparut intr-un final.

Acum, poate va intrebati ce face aceasta functie. Ei bine, daca esti genul de persoana cu o multime de tab-uri deschise pe Google Chrome, de acum vei putea sa navighezi printre ele tinand cursorul pe bara cu pagini si miscand rotita de scroll.

Cum activezi functia de scroll prin tab-uri pe Google Chrome?

Inainte de a incepe, trebuie doar sa va spun si eu acest lucru, chiar daca si browser-ul mentioneaza. Functia este experimentala in acest punct, astfel poate cauza anumite probleme precum crash-uri si bug-uri. Daca lucrati in browser si aveti nevoie de stabilitate garantata, v-as recomanda sa NU instalati acest flag; cel putin momentan.

  1. Lanseaza o fereastra noua de Google Chrome
  2. Plaseaza urmatoarea functie in bara de adrese web: chrome://flags/#scrollable-tabstrip
  3. Iti va aparea o fereastra numita „Experiments” iar in dreapta functiei de Scrollable TabStrip selectati din meniu „Enabled” Scrollable TabStrip Google Chrome
  4. Restarteaza browser-ul pentru a aplica schimbarea
  5. Pentru a testa daca totul merge asa cum trebuie, doar deschideti multe tab-uri (pot fi si goale) dupa care incercati sa dati scroll printre acestea tinand cursorul peste unul dintre ele

Articole asemanatoare

Back to top button