TECHPCRSS PaginaDeMediaTech&IT

Cum instalezi functia de scroll printre tab-uri pe Google Chrome?

Google pare ca se concentreaza destul de mult pe sistemul de tab-uri din Chrome. Dupa ce am primit functia de grupuri de tab-uri, acum compania introduce alta functie interesanta. Aceasta iti permite sa navighezi printre pagini utilizand rotita de scroll de pe mouse. Pana acum tot ce ne lipsea era flag-ul cu care sa activam aceasta functie, dar acesta a aparut intr-un final.

Acum, poate va intrebati ce face aceasta functie. Ei bine, daca esti genul de persoana cu o multime de tab-uri deschise pe Google Chrome, de acum vei putea sa navighezi printre ele tinand cursorul pe bara cu pagini si miscand rotita de scroll.

Cum activezi functia de scroll prin tab-uri pe Google Chrome?

Inainte de a incepe, trebuie doar sa va spun si eu acest lucru, chiar daca si browser-ul mentioneaza. Functia este experimentala in acest punct, astfel poate cauza anumite probleme precum crash-uri si bug-uri. Daca lucrati in browser si aveti nevoie de stabilitate garantata, v-as recomanda sa NU instalati acest flag; cel putin momentan.

  1. Lanseaza o fereastra noua de Google Chrome
  2. Plaseaza urmatoarea functie in bara de adrese web: chrome://flags/#scrollable-tabstrip
  3. Iti va aparea o fereastra numita „Experiments” iar in dreapta functiei de Scrollable TabStrip selectati din meniu „Enabled” Scrollable TabStrip Google Chrome
  4. Restarteaza browser-ul pentru a aplica schimbarea
  5. Pentru a testa daca totul merge asa cum trebuie, doar deschideti multe tab-uri (pot fi si goale) dupa care incercati sa dati scroll printre acestea tinand cursorul peste unul dintre ele

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button