GamingRSS PaginaDeMedia

Valve introduce pe CS GO o subscripție lunară prin care ți se analizează performanțele din timpul meciurilor

Unde am mai auzit eu de așa ceva? Hmmm… Ah, da, la Dota Plus, cu patru dolari pe lună. În mod similar, Valve adaugă un astfel de serviciu și pe CS GO, unul din cele mai populare jocuri din lume, cunoscut pentru indivizi exagerat de competitivi.

Probabil pe asta a mizat și Valve atunci când a decis să lanseze odată cu ultimul patch acest micuț serviciu de stats tracking. Un leu pentru ateneu și CS GO 360 Stats îți oferă acces la informații detaliate despre meciurile tale competitive (adio,boți înlocuitori), premier și wingman. Jucătorii se pot abona la acest add-on direct din joc, dar există totuși o condiție: 360 Stats îți va analiza meciurile doar atâta vreme cât ai o subscripție activă, deci nu prea poți să-ți ceri leul înapoi după, să zicem, vreo două meciuri pierdute. De asemenea, nu se vor lua în calcul modurile de joc scrimmage și casual.

CS GO 360 Stats nu prea are cu ce să se laude

Sosirea unui astfel de add-on pentru CS GO n-a fost primită prea călduros, pentru că nu prea își are rostul, dacă este să ne luăm după ceea ce crede o bună parte din comunitate. Sigur, nu îți cere Luna de pe cer, dar de ce ai da bănuți atunci când există site-uri populare precum scope.gg, care au stats tracking gratuit și care iți oferă un istoric imens al meciurilor care pot data chiar și de când CS GO era în scutece?

Astfel, îți poți urmări evoluția in-game pe o perioadă mult mai îndelungată, fără să ai nevoie de o subscripție „oficială”. Cred să se înțelege de la sine faptul că este ceva win-win, dar poate sunt, într-adevăr, jucători care preferă CS GO 360 Stats.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button