GamingRSS PaginaDeMedia

CS:GO elimină boții înlocuitori din meciurile competitive

Parcă ieri eram de-o șchioapă și mă chinuiam cu comenzile pentru boți în CS 1.6. Fast-forward 2021 și CS:GO este deja unul din cele mai bune exemple de joc foarte popular care face uz intensiv de boți.

Un patch nou are ac de cojocul boților care obișnuiau să înlocuiască jucătorii dați afară sau care abandonau meciurile de classic competitive sau wingman. De acum, dacă întreaga echipă dă bir cu fugiții, aceasta va fi înlocuită de un singur bot care va campa în zona inițială de spawn a echipei, dar care va fi prezent și în arenele de Warmup.

Schimbările introduse de patch nu au fost privite cu ochi buni de toți jucătorii de CS:GO. Pe de o parte, este destul de nașpa din perspectiva celor care aveau nevoie de boți în cazul în care unul sau mai mulți membri ai echipei se deconectau sau erau dați afară în șuturi prin vot.

Pe de altă parte, există playeri care abuzau de mecanica boților in-game, preferând ca aceștia să ia locul coechipierilor mai slabi. La final de certuri pe Twitter și Reddit pe tema update-ului pentru CS:GO, înțelepții vor cădea de acord că nu se întrevedea o soluție mai bună, la fel cum se zice că dintre două rele trebuie să-l alegi p-ăla mai mic.

Pe lângă schimbările aduse boților, patch-ul lansat ieri introduce mici modificări pentru modele și texturi, optimizează harta Ancient, rezolvă bug-uri și oferă jucătorilor chinezi posibilitatea de a face rost de CS:GO Prime Account Status, câtă vreme aceștia își pot dovedi cetățenia prin mijloace aprobate de guvern.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button