GamingRSS PaginaDeMedia

Crytek anunță pe ascuns Crysis 2 Remastered

După ce Crytek a făcut o faptă bună și le-a oferit posesorilor de hardware forțos acel minunat Crysis Remastered, logica ar dicta un tratament asemănător și pentru cel de-al doilea titlu al seriei. Pentru asta, studioul s-a folosit de Twitter ca să planteze acea sămânță a hype-ului într-un mod foarte criptic.

După giveaway-ul care consta în coduri pentru Crysis Remastered, Crytek a postat un citat regăsit la începutul celui de-al doilea joc: „They used to call me Prohpet”. La scurt timp, dezvoltatorii au urcat pe cont un screenshot care indică fără îndoială un viitor Crysis 2 Remastered, iar comunitatea a primit micul pont cu foarte mult entuziasm.

Crysis 2 Remastered este acel joc pe care nu știam că mi-l doresc

Din păcate, acesta este singura piesă din puzzle-ul pe care cu toții vrem să-l numim Crysis 2 Remastered. Însă E3 bate la ușă, așa că… Fingers crossed? Ce-i drept, nu ar fi ceva surprinzător, din moment ce Crytek și-a îmbunătățit motorul grafic. Noul CryEngine care a stat la baza lui Crysis Remastered aduce o mulțime de funcții noi, printre care și standardul actual, adică ray-tracing și texturi retușate.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button