GamingRSS PaginaDeMedia

Crysis Remastered Trilogy se lansează în această toamnă!

Ha! Am avut dreptate. După ce Crytek s-a jucat cu postările de pe Twitter, în care ni se ofereau niște screenshot-uri din ultimele două jocuri ale trilogiei, alături de numărul aferent, iată că dezvoltatorii germani anunță oficial Crysis Remastered Trilogy, o colecție care aduce laolaltă atât primul joc remasterizat, cât și sequel-urile acestea, care vor beneficia de tratamentul next-gen.

Crysis Remastered Trilogy va fi disponibil pentru PlayStation, Xbox, Nintendo Switch și PC în toamna acestui an, iar Crytek spune că jocurile vor rula și mai fluid pe PS5 și Xbox Series X/S. Odată lansat bundle-ul, doritorii vor putea cumpăra pachetul întreg sau vor putea achiziționa separat versiunile remasterizate ale Crysis 2/3.

Remastered Trilogy reprezintă o colaborare dintre studioul german și Saber Interactive. Dacă este să ne luăm după îmbunătățirile aduse de Crysis Remastered, următoarele două jocuri vor oferi suport 8K și HDR, motion blur, texturi și iluminare îmbunătățite, precum și ray tracing.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button