GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Crysis 4 a fost confirmat. Ascundeți-vă plăcile video!

Avertisment! Următoarele informații ar putea avea un puternic impact emoțional asupra plăcilor video. Crytek a publicat un teaser prin intermediul căruia a confirmat existența lui Crysis 4 și l-a numit un „shooter cu adevărat next-gen„; iar odată cu această veste, studioul german a anunțat și faptul că își caută colegi noi care să lucreze la acest proiect. În acest moment se află în early development.

Primul Crysis a fost lansat în Noiembrie 2007, iar la momentul apariției era un joc atât de greu de rulat încât a devenit un punct de referință. Probabil ați auzit celebra întrebare: „Can you run Crysis?” Și pe bună dreptate, întrucât la acel moment nu prea exista hardware-ul care să-l poată rula la setări maxime cu un framerate bun. Ani la rând a fost un coșmar pentru sistemele de gaming din toată lumea și chiar și acum este în stare să îngenuncheze componente moderne.

Mai târziu, legenda avea să devină franciză și a primit două continuări. Acestea au fost primite bine, însă s-au îndepărtat de ideea de showcase grafic și au devenit jocuri în toată regula. Impactul lor nu a fost însă la fel de puternic. Dar Crysis 4 are șansa să fie best of both worlds, întrucât poate introduce caracteristici nemaivăzute până acum, alături de o poveste bună și un gameplay pe măsură. Și cu o pauză de aproape 9 ani în care nu am primit decât Hunt: Showdown, cred că suntem gata să ne luăm la trântă cu noua creație a celor de la Crytek.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button