GamingRSS PaginaDeMedia

Crytek va dezvolta un remaster și pentru Crysis 3

Din seria postărilor misterioase de pe Twitter, dezvoltatorul german continuă să plaseze indicii cu privire la viitoarele versiuni remasterizate pentru franciza Crysis. Totul a început cu puțin timp în urmă, când Crytek a postat pe Twitter un citat regăsit la începutul celui de-al doilea joc din serie: They used to call me Prophet. A urmat apoi un screenshot cu acest potențial remaster pentru finalul trilogiei.

Crytek lovește din nou și postează un screenshot din Crysis 3, urmat de un simplu comentariu care conține doar cifra 3. Și cam atât. Dar aici nu mai este vorba despre leak-uri, ci despre firimituri lăsate de însuși dezvoltatorul, iar asta spune ceva. În ultima vreme, Twitter a devenit platforma principală pe care studiourile își anunță noile proiecte, deci am putea spune că vorbim, totuși, despre niște firimituri dintr-o pâine coaptă într-un cuptor oficial, deci Crytek.

Crysis 3 Remastered nu este neapărat ceva șocant

De fapt, nici n-ar trebui să ne mirăm, în condițiile în care hardware-ul next-gen deja trece la statutul de current-gen, iar Crysis Remastered aduce suport pentru noile tehnologii DLSS și ray tracing, prin intermediul unui CryEngine îmbunătățit considerabil. Deeeci, oare chiar este wow Crysis 2 și 3 Remastered? Nu cred. Hai cu E3-ul, să știm și noi o treabă!

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button