PC&ConsolesGaming

Cow Level în Diablo IV – mit sau adevăr?

În Diablo 4, jucătorii hardcore caută un nivel mistic cu vaci, o glumă de lungă durată în comunitatea jocului. Serverul de Discord „Not Finding A Cow Level” susține că are dovezi care sugerează prezența acestui nivel legendar, sau cel puțin adăugarea iminentă a acestuia.

Cow Level

Gluma ‘Not a Cow Level’ a început cu primul Diablo în 1997, când jucătorii susțineau că o vacă specială din hub-ul orașului îi poate transporta la un nivel secret plin de dușmani demonici. Deși era o fabricație, gluma a persistat și a fost îmbrățișată în Diablo 2 cu un nivel ascuns ‘Moo Moo Farm’. Jucătorii puteau accesa această zonă combinând un obiect unic (Wirt’s Leg) cu un Tome of Town Portal în Horadric Cube, creând un hotspot de farming pentru experiență și loot.

Diablo 3 a continuat tradiția cu loading screen-uri criptice în care scrie „Nu există Cow Level”. A fost introdusă o misiune care implica un ‘Staff of Herding’, iar mai târziu a fost adăugat un obiect Bovine Bardiche care putea transporta jucătorii la nivelul secret cu vaci.

Pentru Diablo 4, Blizzard susține că nu există vreun Cow Level, dar jucătorii sunt convinși că există indicii care sugerează contrariul. Principala lor dovadă este o fântână din Ken Bardhu care prezintă patru vaci cu un text sugerând o ofrandă de sânge. Anumite obiecte descoperite prin data mining dau indicii despre cerințele pentru accesarea Cow Level, amintind de jocurile anterioare. Acestea includ un Bloody Wooden Shard, un Musty Tome, un Intricate Metallic Fragment, un Strange Key și un Lucky Coin.

Cow Level

Cu toate acestea, nu există dovezi concludente care să confirme prezența acestor obiecte, și este posibil să fie adăugate în viitor. Înfrângerea Uber Lilith la Nivelul 100 ar putea fi un alt eveniment necesar pentru apariția Cow Level. Utilizatorul de Reddit r/frogbound a observat chiar și o zonă de pe harta Scosglen care seamănă cu capul unei vaci. Deși unele teorii pot părea prea îndrăznețe, prezența nivelului cu vaci în Diablo 4 rămâne o posibilitate tentantă. Ce zici? Există cu adevărat un nivel cu vaci în Diablo 4?

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button