Tech&ITȘtiri

Noul joc Counter-Strike, ray tracing în Elden Ring și tot ce e nou în iOS 16.4

Rezumatul săptămânii 20-26 martie

Ah, e luni. Vin după un weekend relaxant, cu vreme frumoasă (cel puțin în București) și sunt gata să îți zic cam ce s-a mai întâmplat în lumea asta alambicată a tehnologiei. Vom vorbi despre jocuri, telefoane, televizoare și nu numai, așa că hai să vedem cele mai interesante subiecte de săptămâna trecută.

Și vreau să încep cu probabil cel mai mare și mai important lucru, și anume Counter-Strike 2. Noul joc de la Valve reprezintă portarea Counter-Strike: Global Offensive la motorul Source 2, un upgrade pe care fanii îl așteptau de mult. Asta înseamnă nu doar că vom avea efecte noi pentru grenadele smoke și grafici mai bune, ci îi vor ajuta pe dezvoltatori să adauge funcții mai complexe sau content mai variat în viitor. Dacă vrei să afli toate informațiile despre Counter-Strike 2, le găsești în articolul lui Marinake.

Dar Counter-Strike nu este singurul joc despre care vom vorbi astăzi, pentru că un alt titlu aflat pe buzele gamerilor săptămâna trecută este Elden Ring. Jocul anului trecut tocmai a primit suport pentru ray tracing, iar asta vine cu niște cerințe care pot fi categorisite drept cel puțin mari. Dacă vrei să vezi despre ce e vorba, aruncă-ți un ochi pe articolul de pe site.

Dar ce-i mult strică, iar în cazul ăsta vreau să mai discutăm și despre altceva în afară de jocuri. Deși mai durează puțin până când va fi lansat, iOS 16.4 este deja în beta de ceva vreme, iar majoritatea funcțiilor noi care vor fi introduse sunt puse la punct și complete. De la emoji-uri noi la notificări de la pagini web, poți găsi toate chestiile noi în articolul meu.

Iar la review-ul săptămânii avem probabil cel mai strălucitor televizor OLED. Până acum ceva timp nimeni nu asocia brand-ul Samsung cu panourile OLED la televizoare, dar abordarea companiei s-a schimbat. Acum, unele dintre cele mai bune TV-uri OLED sunt de la producătorul coreean. Toate impresiile noastre le găsești aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button