Știri ITRSS PaginaDeMedia

Corsair lucrează la propriile module DDR5, care ajung până la 6400MHz

În vreme ce lumea se pregătește pentru sosirea memoriei DDR5, producătorii fac ultimele retușuri înainte de a pune pe piață RAM-ul nostru cel de toate zilele, mai rapid ca niciodată. Unul dintre acești producători este Corsair, care anunță pe blogul oficial faptul că propriile module se află în dezvoltare, iar testele inițiale arată o viteză de până la 6400MHz, alături de o lățime de bandă de 51 GB/s.

Corsair vrea să ofere un nou standard odată cu modulele sale DDR5

Valorile mari cresc gestionarea și eficiența memoriei în sisteme care au procesoare cu nuclee foarte solicitate. Odată cu lansarea modulelor DDR5, Corsair spune că va crește și capacitatea maximă DRAM UDIMM, făcând saltul de la cei 32GB de pe generația DDR4 la un nou standard de 128GB pentru publicul larg.

Este posibil ca modulele Corsair să fie lansate spre final de 2021, odată cu platforma Alder Lake de la Intel. Aceasta va fi prima platformă compatibilă cu memoriile DDR5, pe măsură ce tot mai mulți producători trag de mușchii DDR5-ului în diverse sisteme cu diverse configurații.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button