PC&Consoles

Conturi Pokemon GO de nivel mare deja se vand pe bani buni

Cu toate ca nu era o intrebare „de ce” – cat mai mult o chestiune de „cand”… iata ca Pokemon GO si specula de conturi de nivel mare a ajuns deja sa fie o actualitate, pe Internet deja schimbandu-se conturi de nivel mare contra unor sume de bani frumusele.

Preturile se pare ca incep de la 5 si se termina la 750 de dolari pentru moment cel putin, anunturi aparand pe Craigslist si Facebook, cu toate ca Niantic le-a dat jos destul de repede pentru incalcarea termenilor de utilizare. 

Din pacate nu toate site-urile tin cont de indrumarile Niantic, PlayerAuctions.com de exemplu avand o sectiune destul de mare dedicata vanzarii conturilor de Pokemon GO.

Acest gen de piata nu este ceva nou, inca de pe vremea lui EverQuest existand astfel de tranzactii, succedate de jocuri precum World of Warcraft si mai recent Clash of Clans. Este un gen de piata gri ce se dezvolta in jurul jocurilor de succes,iar de cele mai multe ori producatorul nu are un cuvant de spus in felul in care aceste tranzactii se desfasoara.

Problema este ca multe dintre aceste feluri de jocuri necesita ani sa ajunga la sume ce depasesc 500 de dolari pentru un cont, nu doar cateva zile, ceea ce atesta inca odata popularitatea Pokemon GO.

[Wired]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button