GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Controller-ul lui Xbox Series X va folosi in continuare baterii AA

Microsoft a confirmat faptul ca va folosi in continuare baterii AA pentru controller-ul lui Xbox Series X. Noutatile au fost confirmate intr-o sesiune deep dive impreuna cu Digital Foundry. In cadrul acesteia, Jason Ronald a explicat decizia de a folosi in continuare baterii normale pentru noua consola.

Este vorba fix despre gameri, iar printre acestia inca avem o majoritate care doreste baterii AA. Oferind flexibilitate este cea mai buna cale pentru a-i multumi pe toti. Poti folosi fara probleme un set de baterii reincarcabile si va functiona.

Ronald a mai motivat utilizarea bateriilor printr-un ciclu de viata mai mare al controller-ului. Bateriile se schimba usor, in timp ce un acumulator intern ar putea necesita inlocuirea accesoriului cu totul. Chiar daca unele patente referitoare la PlayStation 5 vorbesc despre un controller cu incarcare wireless, cred ca Microsoft are in continuare avantajul cu solutia aleasa pentru Xbox Series X.

Cei de la Microsoft au fost transparenti in legatura cu Xbox Series X

Materialul celor de la Digital Foundry vorbeste despre Xbox Series X in detaliu: de la dimensiunile consolei, la specificatii si pret. Sunt insa detalii pe care le-am mai acoperit si noi, insa Microsoft nu a facut inca publice informatiile care ne intereseaza cel mai mult. Cand apare si cat costa noua generatie de console?

La cum decurg insa lucrurile, nu cred ca mai avem foarte mult de asteptat. Cei de la Microsoft au fost foarte deschisi in legatura cu lansarea noilor console. Avem deja de ceva timp informatii despre Xbox Series X, stim cum arata, cat de puternica este. In acelasi timp, in tabara Sony lucrurile par sa stea ceva mai prost. Fie japonezii nu vor sa ne dezvaluie inca detalii, fie sunt in urma. Oricum ar fi, Xbox a furat startul acestei generatii si s-a pozitionat intr-un loc din care greu va mai fi doborat. Ramane doar sa mai asteptam pana la iarna.

Articole asemanatoare

Back to top button