MORE

CONCURS ZONA: Castiga un set de periferice pentru gaming de la Trust!

CONCURS ZONA: Castiga un set de periferice pentru gaming de la Trust!

CONCURS ZONA: Pentru ca vacanta se apropie, iar in aceasta perioada vor fi lansate o multime de jocuri noi. Zona impreuna cu Trust va premiaza cu un kit de tastatura si casti pentru gaming! 

Castiga o tastatura Trust GXT 850 si o pereche de casti Trust GXT 353.  Apreciem un like la pagina de facebook Zona, un like la pagina de facebook Trust , un share la acest concurs si un comment cu #BuildingChampions. Castigatorul va fi anuntat pe 15 iunie si este rugat sa isi revendice premiul in 48 de ore. In caz contrar, se va realiza o alta extragere. De asemenea puteti citi un review la castile Trust GTX 353 aici. Mult succes!

CASTIGATORUL ESTE VLAD BODEA!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

216 comentarii

  1. #BuildingChampions. Interesante perifericele astea.

  2. #BuildingChampions , un kit numai bun la inceputul vacantei!

  3. #BuildingChampions vresu si aceste periferice !!!

  4. #BuildingChampions. Periferice noi! Sună bine la început de vară.

  5. #BuildingChampions Trust Gaming power 💪💪💪

  6. #BuildingChampions Perifericele arata foarte bine si mi-ar placea foarte mult sa ma joc pe ele. Felicitari Zona it pentru concursuri si pentru toate activitatile desfasurate de voi,tineti-o tot asa in continuare! 😀

  7. #BuildingChampions Tastatura de destul de smechera…o are un prieten si merge super.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button