Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

CONCURS ZONA: Castiga un set de periferice pentru gaming de la Trust!

/
/
/
img

CONCURS ZONA: Castiga un set de periferice pentru gaming de la Trust!

CONCURS ZONA: Pentru ca vacanta se apropie, iar in aceasta perioada vor fi lansate o multime de jocuri noi. Zona impreuna cu Trust va premiaza cu un kit de tastatura si casti pentru gaming! 

Castiga o tastatura Trust GXT 850 si o pereche de casti Trust GXT 353.  Apreciem un like la pagina de facebook Zona, un like la pagina de facebook Trust , un share la acest concurs si un comment cu #BuildingChampions. Castigatorul va fi anuntat pe 15 iunie si este rugat sa isi revendice premiul in 48 de ore. In caz contrar, se va realiza o alta extragere. De asemenea puteti citi un review la castile Trust GTX 353 aici. Mult succes!

CASTIGATORUL ESTE VLAD BODEA!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

216 Comments

  1. #BuildingChampions Perifericele arata foarte bine si mi-ar placea foarte mult sa ma joc pe ele. Felicitari Zona it pentru concursuri si pentru toate activitatile desfasurate de voi,tineti-o tot asa in continuare! 😀

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar