PC&Consoles

Review casti de gaming Trust GXT 353 – Bass pe vibratii!

Trust este un producator cu radacini vechi in Romania, acesta fiind recunoscut pentru perifericele sale de buget scazut si mediu. Compania are in portofolui periferice normale dar si periferice dedicate zonei de gaming. In review-ul de astazi va prezentam o pereche de casti Trust GXT 353.

GXT 353 desi sunt prezentate ca fiind o pereche de casti pentru PS4, acestea functioneaza fara probleme si pe PC. Am testat castile o perioada de trei saptamani si nu ne-au dezamagit. Sunetul oferit este foarte bun, atat in jocuri cat si in muzica. Poate in special la muzica de tip DNB sau Dub, unde basul este foarte pronuntat, aici castiga aceste casti datorita basului pe vibratii. Pe langa difuzoarele traditionale de 40mm, aceste casti includ un sistem de vibratie capabil sa redea frecvente joase fara distorsiuni.

In jocuri precum CS GO acestea redau foarte bine pasii, iar separatia stereo este foarte bine definita. Castile au conexiune pe USB, iar placa de sunet integrata in acestea este una foarte buna care permite si control extra din setarile de la Windows, daca doriti mai mult bass pe o anumita frecventa, aceasta poate fi amplificata cu usurinta din panoul de control. Nu putem spune ca sunt cele mai usoare casti de pe piata, dar acestea sunt confortabile si izoleaza bine sunetul, greutatea provenind de la sistemul de vibratii.

Cupele sunt invelite intr-un material moale care va permit multe ore de gameplay fara sa aveti dureri in zona urechilor. Suportul pentru prindere pe cap este compus din doua sectiuni, una fixa si una elastica care permite pozitionare usoara pe cap. Controul castillor este simplu, pe partea tsnga regasindu-se butoanele necesare pentru a opri microfonul, pentru volum si pentru functia de bass pe vibratii. Si ca totul sa fie complet, pe ambele cupe se regasesc LED-uri de culoare rosie. Cablul USB are o lungime de trei metri, perfect daca doriti sa stati in pat si sa va jucati in acelasi timp pe PC sau pe PS 4.

In concluzie Trust GXT 353 este o preche de casti pentru cei care doresc sa se joace dar sa asculte si muzica, atat pe PC cat si pe PS 4 iar pentru un pret de 200 LEI va puteti bucura de calitatea acestora.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button