Telefoane

Conceptul APEX de la Vivo ar putea fi anunțat oficial pe 5 martie

Vivo APEX a fost cu siguranță una dintre atracțiile principale ale MWC 2018. Un panou OLED mare, de 5,99 inci, aproape fără margini, la pachet cu primul cititor digital de amprente plasat pe jumătate de ecran, cu un difuzor vibrant si o cameră retractivă, toate fac din APEX un gadget futurist și interesant. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, puteți să aruncați o privire pe impresiile noastre.

Singurul dezavantaj real a fost faptul că toate acestea sunt doar la nivel de concept. Dar totuși a apărut recent un nou leak care sună destul de promițător pentru cei care doresc să vadă această tehnologie concretizată într-un produs real. Un banner a apărut recent online, pentru un eveniment de lansare oficială Vivo în China. Acesta va avea loc pe 5 martie, in cadrul Institutului Hangzhou, unde cei din industrie sunt de părere că Vivo va anunța oficial modelul APEX.

Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de faptul că evenimentul ar putea fi centrat în jurul unor demonstrații de tehnologie, așa cum s-a întâmplat și la Barcelona. La urma urmei, dispozitivul APEX era încă într-o stare în care nu putea fi folosit, mai ales pe partea de software. De asemenea, încă nu știm mai nimic despre specificațiile telefonului; cu excepția, probabil, a ecranului de 5.99 inci, raport 18:9, FullHD+, bazat pe tehnologia OLED, pentru a facilita cititorul de amprentă de generație următoare.

Rămânem însă optimiști în legătură cu acest subiect și vă vom ține la curent, dacă vor ieși la iveală alte detalii.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button