Tech&ITCommunity

Compania Patreon concediază 17% dintre angajații săi

Se pare că Patreon este cea mai nouă firmă care își concediază un procent destul de mare dintre angajați. Alte firme cunoscute care au făcut recent acest lucru sunt Soundcloud și Snap, companii care și-au concediat o cincime dintre angajați și despre care am scris aici pe site săptămânile trecute.

Patreon va concedia 80 de oameni, ceea ce înseamnă un procent de 17% dintre angajați. De asemenea, birourile companiei din Dublin și Berlin se vor închide. Jack Conte, CEO-ul și co-fondatorul platformei, declară că aceste lucruri fac parte din schimbarea de planuri a companiei din urma pandemiei. De asemenea, Conte a vorbit despre această alegere și pe profilul său de Instagram.

Săptămâna trecută, cei de la Patreon și-au concediat și echipa de securitate formată din cinci oameni. Ellen Satterwhite, unul dintre directorii companiei, a declarat pentru publicația The Verge că această schimbare „nu va avea niciun impact asupra abilității noastre de a oferi în continuare o platformă sigură și securizată pentru utilizatori”.

Așa cum am spus și la început, Patreon nu este singura companie care își concediază angajații. De-a lungul ultimelor luni, mai multe nume mari și-au concediat sute de angajați, cum ar fi Netflix, Ford, Tesla, Shopify sau Wayfair.

 

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button