MORE

Colorful are o placă de bază nouă pentru minerii de bitcoin

Ideea de-a construi plăci de bază special pentru sistemele destinate minatului de bitcoin pare să devină din ce în ce mai populară, cu rezultate din ce în ce mai inedite.

De această dată avem un exemplar de la Colorful, ce a dezvăluit o placă de bază cu chipset-ul Intel B250, compatibilă cu procesoarele Kaby Lake. Acest model iese în evidență prin cantitatea mare de conectori PCI-Express întregi, 8 la număr. Dintre acestea doar unul chiar are o conexiune de tipul 16X, restul fiind 1X. Dar cel puțin nu aveți nevoie de câteva panglici pentru a conecta plăcile video, ca la modelul făcut de Asus.

Modelul dispune de doar un slot de RAM, și dacă aveți cumva impresia că toate acele conexiuni de pe margine ar fi SATA, imaginea de mai jos ar trebui să clarifice că sunt tot pentru alimentare.

Nu a fost dezvăluit un preț pentru această placă de bază. De asemenea, nici nu prea este clar în ce fel de carcasă standardizată ar putea să încapă, din moment ce este cam de două ori mai lungă decât una normală.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button