MORE

Asus anunță o placă de bază pentru minarea de bitcoin

Plăcile video tot se află în centrul atenției de când cu popularizarea minatului de bitcoin. Dar pentru crearea unu sistem eficient și profitabil, n-ar strica dacă ai avea și câteva alte componente la îndemână, precum o sursă cu un randament foarte bun, sau o placă de bază solidă.

Asus tocmai asta a dezvăluit, sub forma lui B250 Expert Mining, o placă de bază gândită special pentru acest segment. Și ce aduce special această minunăție? Nu mai puțin de 19 conectori PCI-Express, permițând atașarea unui număr foarte mare de plăci de minat. Sigur, acestea nu vor funcționa tocmai pe un PCI-E 16X, dar din moment ce mineritul nu necesită tocmai mutarea de date în masă, ci mai mult efectuarea de calcule complexe, impactul asupra performanței nu ar trebui să fie imens.

Toate aceste conexiuni PCI-E sunt alimentate de trei surse diferite, fiecare având propriul conector, atât de 24 de pini, cât și un molex menit să ofere mai multă putere pentru plăcile video.

Prețul pentru placa de bază Asus B250 Expert Mining nu a fost anunțat, această creație urmând să își facă apariția în curând în Europa. Așa că dacă aveați probleme cu a nu găsi o placă de bază din cauza minerilor, o astfel de minunăție ar putea salva stocurile pentru gaming.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button