Tech&ITGamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Codemasters urmeaza sa fie cumparati de catre Take-Two Interactive

Codemasters s-a remarcat de-a lungul timpului prin jocurile despre curse cu masini pe care le-a dezvoltat. Toata munca studioului se pare ca a dat roade intr-un final, iar Take-Two Interactive a intrat pe fir pentru achizitie. Cel putin asta reiese dintr-un raport publicat de cei de la Video Game Chronicles. Acestia sugereaza ca ambele companii au ajuns la o intelegere ce urmeaza sa fie finalizata la inceputul anului viitor.

Despre acest subiect se vorbeste insa de ceva timp, iar vinerea trecuta am primit si o confirmare. Take-Two si-a confirmat dorinta de a achizitiona Codemasters. Avem chiar si o declaratie din partea CEO-ului T2, Strauss Zelnick.

Suntem foarte incantati sa anuntam tranzactia Codemasters finantatorilor nostri. Acest studio are o istorie recunoscuta, stand in spatele unora dintre cele mai iubite francize de jocuri despre curse auto si credem ca va fi o adaugire perfecta alaturi de celelalte francize sportive pe care le detinem. Strauss Zelnick, CEO Take-Two Interactive

Tranzactia ar urma sa fie finalizata in 2021 pentru o suma de aproximativ un miliard de dolari. O mare parte din aceasta suma va fi acoperita din bugetul Take-Two Interactive. Acum nu stiu insa ce sa spun despre aceasta afacere. Codemasters au o imagine de baieti buni cand vine vorba de jocuri, unde T2 tinde sa cada de partea cealalta a gardului, cu jocuri precum NBA 2K si nesfarsitul Grand Theft Auto Online care nu fac sa demonstreze decat ca sunt foarte lacomi. Sper ca asta sa nu afecteze francizele dezvoltate de studioul britanic, intrucat iubesc franciza DiRT si n-as vrea s-o vad ucisa de micro-tranzactii si tactici stupide.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button