MORE

Civilization devine joc de masă

Cei de la Fantasy Flight Games se pare că sunt foarte ocupați în ultima vreme. Acum ceva timp vă povesteam cum Fallout a căpătat o variantă de masă, este rândul lui Civilization să facă această tranziție.

Poate în trecut ați jucat Civilization în hot seat, sau Civilization în LAN, sau Civilization pe internet. Civilization IV avea chiar opțiunea să fie jucat prin email. Sau poate doar împotriva AI-ului nopți întregi până se crăpa de ziuă. Modul în care nu ați jucat până acum Civilization… cu prietenii, în jurul unei mese. Fix asta își propune să vă ofere Fantasy Flight Games în noul joc Civilization: A New Dawn.

Ca și în varianta de PC, A New Dawn va permite jucătorilor săi să își extindă teritoriile, să dezvolte noi tehnologii și să construiască câteva dintre cele mai mari minuni realizate vreodată de rasa umană. Desigur, alternativ puteți să vă anihilați concurența, pentru a vă asigura că nu există nimeni care să vi se împotrivească. Civilization: A New Dawn poate fi jucat de între 2 și 4 jucători.

Avem deja câteva detalii despre cum se vor purta jocurile. Pornești inițial de la cucerirea unei țări necunoscute, după care continui să îți populezi teritoriul cu barbari, orașe state și resurse naturale, urmând ulterior să te extinzi mai departe în restul lumii. Scopul jocului însă este diferit cu fiecare sesiune, acesta fiind descris pe cărțile de victorie pe care le primești la începutul jocului. Jucătorul care va avea cele mai multe condiții de victorie îndeplinite va fi câștigător. Jocul îți dă posibilitatea să intri în pielea unui lider care a făcut istorie. Printre aceștia se numără Traian, Montezuma sau Caterina de Medici, fiecare având abilitățile sale caracteristice.

Dacă sunteți dornici să aflați mai multe lucruri despre elementele de joc, puteți accesa pagina jocului de pe site-ul Fantasy Flight Games, unde sunt descrise cu lux de amănunte mai multe detalii de acest fel.

Civilization: A New Dawn este disponibil pentru precomandă, urmând a fi lansat mai târziu, în al patrulea trimestru fiscal al acestui an. Ce exact înseamnă asta, doar Fantasy Flight Games poate ști, pentru că structura anului fiscal tinde să difere de la o corporație la alta, fără să aibă neapărat vreo noimă sau să urmeze o regulă strictă. Știm însă cu certitudine că prețul va fi de 49,95 dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button