MORE

Jocul de societate Fallout a fost anunțat

Fallout este pe cale să devină un joc de societate. Acesta va fi un RPG adventure competitiv, menit să fie jucat de patru jucători. De realizarea jocului se ocupă Fantasy Flight games, iar data de lansare este preconizată pentru cel de-al patrulea trimestru din acest an fiscal.

Pe conturile sale de social media, Fantasy Flight Games au avut postate un ecran familiar cu mesajul please stand by, dar așteptarea nu a fost prea lungă. La scurt timp după aceea, jocul a fost anunțat oficial, fiind dezvăluite și câteva detalii despre modul de joc. Jocul de aventură (ce ar putea să coste 59 dolari) va fi pentru cel mult patru jucători, pe lângă experiența single player, și va provoca jucătorii să adune cea mai mare cantitate de puncte de influență până la sfârșitul jocului.

Jocul se va desfășura pe una dintre cele 4 hărți prestabilite care vin cu jocul, bazate pe evenimentele din Fallout 3 și 4 (The Capital Wasteland, The Pitt, The Commonwealth și Far Harbor). Fiecare campanie conține o zonă centrală prestabilită, cărți de evenimente speciale specifice misiunilor principale și secundare, și cărți împărțite aleator pentru a condimenta experiența de joc. Jucătorii vor avea de luat decizii morale pe parcursul misiunilor, iar aceste decizii vor avea consecințe ce vor putea fi resimțite ulterior.

Caracterele voastre vor putea fi personalizate în stil Fallout, cu ajutorul sistemelor de S.P.E.C.I.A.L. și level-up specifice francizei. Victoria poate fi asigurată îndeplinind condițiile de pe cărțile de influență. Unele misiuni vor necesita să creați alianțe cu facțiunile cunoscute din universul Fallout, precum Brotherhood of Steel, Slavers, etc.

Sunt încă multe detalii care nu au fost dezvăluite, de exemplu cum funcționează sistemul de luptă. Sperăm să regăsim în joc o versiune pen & paper pentru V.A.T.S.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button