AutoRSS PaginaDeMedia

Chrysler va face tranziția completă spre mașini electrice până în 2028 – Când va lansa primul EV?

CES 2022 nu este doar despre televizoare, telefoane, calculatoare și alte gadget-uri, ci și despre mașini, mai cu seamă sectorul de electrice. Chrysler este unul din numele care și-au făcut apariția în cadrul evenimentului, iar dacă Mercedes discuta despre mașina care va întrece Tesla la capitolul autonomie, giganții Stellantis au în plan să înceapă să producă exclusiv mașini electrice. Tranziția ar urma să aibă loc până în 2028, iar Chrysler Airflow Concept reprezintă viziunea companiei asupra unui viitor populat doar de EV-uri.

Pentru majoritatea producătorilor auto, o trecere atât de rapidă spre sectorul de electrice este un obiectiv aproape imposibil de atins, dar pare că inginerii de la Chrysler n-au prea multe de făcut în ziua de astăzi, astfel încât se pot dedica trup și suflet acestui scop nobil. Compania promite și că se va folosi de tehnologii avansate pentru a fabrica mașini electrice cât mai eco, din materiale reciclabile și prietenoase cu mediul înconjurător. De aici nu vor lipsi nici softurile de ultimă generație și conectivitatea superioară care își vor face loc în portofoliul Chrysler.

Chrysler

Poate cel mai recent exemplu de punere în practică a acestor elemente este Airflow Concept, un prototip compus dintr-o selectie inteligentă de materiale, cu un interior realizat din piele ecologică și elemente reciclate. Da, Chrysler are cam tot timpul din lume să pună osul la treabă pentru a-și respecta promisiunea, iar primul vehicul electric al companiei va fi gata de livrare până în 2025.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button