GamingPC&ConsolesTech&IT

Ceva nou Dragon Age va fi anunțat luna aceasta

Franciza Dragon Age a fost pusă sub tăcere începând cu 2014, când a fost lansat Dragon Age: Inquisition, dar asta se va schimba în curând. Casey Hudson de la BioWare spune că compania se pregătește să spună mai multe despre planurile sale pentru serie cândva în decembrie.

Hudson a declarat pe blogul BioWare:

Dacă ați urmărit aceste bloguri sau pe mine și pe Mark Darrah pe Twitter, știți că lucrăm și la niște chestii secrete Dragon Age. Dragon Age este o franciză incredibil de importantă în studioul nostru și suntem încântați să-i continuăm moștenirea. Așteptați-vă la mai multe despre aceasta în luna decembrie (deși nu vă voi spune unde să vă uitați…)

În cadrul acestei luni cel mai mare eveniment de jocuri anual este Game Awards. Acesta se întâmplă să fie gazda a mai multor debuturi și anunțuri pe lângă premiile respective, astfel încât nu ar fi surprinzător să vedem anunțul iminent al lui următorului joc apărând acolo. Inquisition a câștigat premiul Game of the Year la Game Awards din 2014.

Dragon Age a fost una dintre cele două francize importante pe care BioWare a alternat-o în ultima generație de console, cealaltă fiind Mass Effect. Mass Effect a făcut călătoria spre noua generație de console cu Mass Effect: Andromeda, dar Dragon Age nu a avut un joc nou creat exclusiv pentru această generație.

Hudson a recunoscut anterior că un nou Dragon Age este în lucru. În august, el a anunțat că există proiecte secrete în lucru în toate francizele lor. BioWare a precizat, de asemenea, că se preocupă în continuare și de viitorul lui Mass Effect.

În prezent, viitoarea lansară majoră a lui BioWare este Anthem, care va sosi în februarie 2019. Acesta va fi însoțit de un demo, dar până atunci vom avea ocazia să-l testăm în versiunea alfa.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button