GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Anthem va primi un alfa test curând la care vă puteți deja înscrie

În curând veți avea șansa să încercați noua clonă de Destiny de la BioWare, Anthem. EA a anunțat un nou alfa test închis publicului larg, iar înscrierile pentru acesta sunt acum live.

După cum s-a subliniat pe site-ul EA, testul va fi destul de scurt – va fi lansat în perioada 8-9 decembrie, deși va fi disponibil pe toate cele trei platforme ale jocului: PS4, Xbox One și PC. Testul nu va fi disponibil pentru întreaga durată a celor două zile, deoarece vor exista „mai multe sesiuni” în perioada weekendului.

În ceea ce privește scopul testului alfa, EA explică:

Este o oportunitate pentru voi să vedeți Anthem, dar vom ajusta, de asemenea, lucruri cum ar fi matchmaking-ul și încărcarea serverului. Aceste Community Playtests sunt mai limitate decât ceea ce vrem să arătăm ca demo-uri înainte de lansare. Toți acești factori combinați înseamnă că vom face accesul la Playtest-urile noastre limitat, de unde vine și partea „închisă” din nume.

Înscrierile sunt acum live și vă puteți înregistra aici. Nu aveți acces garantat doar prin înscriere și veți avea nevoie de un abonament PlayStation Plus sau Xbox Live Gold pentru PS4 și Xbox One, respectiv. Când vă înregistrați, va trebui să alegeți platformele și intervalul de timp în care sperați să participați.

Participanții vor fi obligați să respecte un acord de nedivulgare. Asta înseamnă că, exceptând scurgerile, nu trebuie să vă așteptați să vedeți jucătorii oferind impresii, capturi de ecran sau videoclipuri din testul alfa.

Dacă nu reușiți să luați parte la acest test, acest lucru nu va marca singura voastră șansă de a încerca jocul înainte de lansare. EA și BioWare au intenția de a oferi un demo Anthem anul viitor, iar membrii EA / Origin Access vor primi, probabil, accesul lor limitat, de obicei, la începutul jocului. Lansarea completă este stabilită pentru 22 februarie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button