GamingPC&Consoles

Cel mai bun mod de grafică pentru GTA V poate fi descărcat gratuit

Dacă ești gamer, ar trebui să fii familiar cu mods-urile de grafică pentru diverse jocuri. Având în vedere că acestea sunt făcute de oameni experimentați în domeniu până la fani amatori, calitatea acestora variază. În unele cazuri, upgrade-ul vizual este unul foarte mare dar performanța este sacrificată mult prea mult, iar în altele performanța scade foarte puțin dar grafica reușește, cumva, să arate mai nasol decât varianta originală.

Primul meu contact cu mod-urile a fost pe vremea lui GTA: San Andreas, și pe bună dreptate, pentru că jocul ăla a fost modat până în pânzele albe, la fel ca aproape toate celelalte titluri din serie. De aceea, era evident că și GTA V va primi același tratament, iar după o lungă perioadă de când acest joc a apărut și a primit o grămadă de mod-uri, unele mai reușite și altele mai puțin, acum se pare că avem în sfârșit un mod în toată regula care pare cel mai complet de până acum, care se numește NaturalVision Evolved.

Numele modului despre care vorbesc este NaturalVision Evolved, iar acesta aduce îmbunătățiri pentru mai multe aspecte vizuale ale jocului cum ar fi asfaltul de pe carosabil, pavajul de pe trotuar, vremea, reflexiile, vegetația și lumina. Chiar și semnele de pe marginea drumului sunt acum animate, cel puțin o parte din ele.

O versiune anterioară a acestui mod, numită NaturalVision Remastered, a fost lansată în urmă cu cinci ani. Apoi, în 2020, a început să se lucreze la varianta nouă, numită de data asta Natural Vision Evolved. Acum, varianta beta pentru single-player a acestui mod poate fi descărcată gratuit de pe site-ul razedmods.com.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button