PC&Consoles

GTA San Andreas arată excelent cu acest mod

Zilele trecute GTA San Andreas a împlinit 12 ani de existență, așa că ce moment mai bun pentru a lansa un mod grafic menit să facă jocul să arate mult mai bine.

Modder-ul Marty McFly a pus la punct o suită de modificări pentru GTA San Andreas care îmbunătățesc foarte mult detaliu grafic al jocului. Acesta a reușit să adauge lucruri care nu sunt prezente nici măcar în GTA 5, precum PBR. Apoi mai aveți nori volumetrici, ceață volumetrică, împrăștiere volumetrică a luminii, texturi noi și multe, multe alte noutăți.

Modificarea poate fi descărcată de aici, dar dacă vreți să jucați GTA San Andreas cu toate setările la maxim, v-ar trebui un PC potent. Aparent, nici măcar un GTX 980 nu poate să ruleze la 60 de cadre pe secundă jocul cu această modificare. Cine știe, poate revizii viitoare vor repara această problemă. Puteți vedea mai jos câteva imagini din această variantă a jocului.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

21 comentarii

  1. Cade cam urat lumina pe teren pentru ca avem un teren low-poly dar, totusi modul arata bine

  2. Gta San Andreas ar trebui remastered, in opinia mea povestea e cea mai buna dintre toate jocurile din seria GTA

  3. Inteleg ca apreciezi ce e clasic, dar sa fim seriosi, jocurile alea nu au fost suficient de bune sa merite un remaster. Si da, le-am jucat cand eram mai mic…

  4. Nu au fost suficient de bune? De ce? Ca nu au fost intelese. Ca ele au pus baza in ceea ce vezi tu acu 3D si restu’?:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button