GamingPC&ConsolesTech&IT

Ce putem juca gratuit în acest weekend?

În ziua de azi, cumpărarea unui joc poate fi un lucru destul de riscant. Dacă nu-ți place? Dacă nu așa vi l-ați imaginat? Dacă v-a păcălit un trailer? De multe ori ai noroc. Dar dacă ați putea încerca un joc înainte de a-l cumpăra? Iar asta e din ce în ce mai greu în ziua de azi, când conceptul de demo este aproape mort și îngropat. Dar în acest weekend putem măcar să încercăm cinci jocuri gratuit, pe diferite platforme.

Call of Duty: WWII

Ultimul titlu din această populară franciză de FPS-uri a vândut o mulțime de copii, dar asta nu înseamnă că toată lumea l-a încercat. Dacă vreți să încercați Call of Duty: WWII înainte de a-l cumpăra, Activision vă oferă acum o șansă. În acest weekend, jucătorii de pe PC pot încerca gratuit modul de multiplayer al jocului pe Steam. Jocul complet este de asemenea la reducere, având un preț de doar 39 euro pe parcursul întregului weekend.

For Honor

Despre acesta v-am avertizat deja de acum câteva zile, mai multe detalii găsiți în articolul de aici.

XCOM 2

De asemenea, gratuit pe parcursul acestui weekend pentru posesorii de Xbox One și PC este jocul de strategie turn-based XCOM 2, care vă pune într-un rol de lider în timp ce luptați pentru rezistența umanității împotriva dominației extraterestre. Jocul complet este la reducere în acest weekend. Observație: pe Xbox One veți avea nevoie de un abonament pentru Xbox Live Gold ca să profitați de această ofertă. Pe PC jocul poate fi jucat gratuit în următoarele 2 zile.

Just Cause 3

Fanii jocurilor de acțiune au ocazia acum să testeze Just Cause 3, care este gratuit în acest weekend, tot pe Xbox One. Este în principiu un joc sandbox open-world cu un ritm haotic, în care puteți realiza tot felul de cascadorii ce sunt parcă decupate din filmele de acțiune. Spre deosebire de XCOM 2, această ofertă este disponibilă doar pe Xbox One.

Offworld Trading Company

Offworld Trading Company este un joc de strategie în timp real a cărui acțiune se desfășoară pe Marte și este realizat de designerul principal al jocului Civilization IV. Poate fi jucat gratuit în acest weekend pe Steam, și îl puteți cumpăra la jumătate de preț pentru doar 10 euro.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button