GamingPC&ConsolesȘtiri IT

For Honor va fi disponibil gratuit în weekend-ul următor

După perioada gratuită de ARMA III (care încă mai e valabilă până diseară), gamerii nu vor duce lipsă de jocuri gratuite nici weekend-ul următor. Recent Ubisoft a anunțat că For Honor va putea fi jucat gratuit în perioada 3-6 mai pe PS4, Xbox One și PC.

Proprietarii de PS4 și de PC-uri vor putea să preîncarce For Honor începând cu 1 mai, astfel încât să poată intra în joc imediat ce începe perioada gratuită. Conform Ubisoft, aceasta este perioada de timp pentru weekend-ul de joc gratuit al lui For Honor:

Xbox One: 3 mai, 11 am – 7 mai, 10 pm
PS4: 3 mai, 11 am – 7 mai, 10 pm
PC: 3 mai, 8 pm – 6 mai, 11pm

Aceasta include toate modurile de PvP, PvE și story din jocul complet, plus noi caracteristici pentru antrenamente și o arenă nouă. Orice progres pe care îl veți face în For Honor în timpul weekend-ului gratuit va fi transferat la jocul plătit, dacă vă hotărâți să îl cumpărați. Dacă îl veți achiziționa între 3-15 mai, veți economisi între 67-75%, în funcție de versiune și platformă.

For Honor este un joc de luptă corp la corp stabilit într-o lume fantastică în stil medieval. Puteți alege între 18 războinici și trei clase: cavaleri, vikingi și samurai.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button