GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Ce putem juca gratuit în acest weekend

Vă povesteam fix acum o săptămână despre noile expansion-uri Supremacy and Inferno (Endless Space 2 și Endless Legend). Acum venim să vă anunțăm că ambele jocuri primesc un weekend gratuit.

De acum și până duminică la ora 20, Endless Space 2 și Endless Legend pot fi încercate gratuit (la fel ca și alte jocuri realizate de Amplitude, Dungeon of the Endless și originalul Endless Space). Ambele expansion-uri sunt disponibile pe Steam și costă 11,69 euro (10% reducere până pe 30 august) fiecare; sau 20,78 euro (20% reducere) atunci când sunt achiziționate împreună.

Alt joc care poate fi jucat gratuit în acest weekend este Absolver, un action RPG online lansat anul trecut, despre practicanții de arte marțiale numiți Prospects care rătăcesc lumea fictivă a lui Adal într-o călătorie nesfârșită de a-și dovedi meritele prin luptă. În prezent se află la reducere pe Steam de 50%, adică 15 euro, pe lângă faptul că este gratuit în această perioadă. Absolver va putea fi jucat fără niciun cost până pe 6 august ora 20 (ora României), în timp ce reducerea de preț va fi în vigoare până la aceeași oră pe 10 august. Sloclap și Devolver Digital au anunțat că la toamnă jocul va primi un expansion.

Sursa 1 | Sursa 2

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button