GamingPC&ConsolesTech&IT

Endless Space 2 și Endless Legend vor primi noi expansion-uri

Fanii jocurilor 4X așteaptă de ceva vreme conținut nou, iar acum se pare că vor primi pentru două jocuri în același timp. Studioul Amplitude a dezvăluit noi expansion-uri majore, atât pentru Endless Space 2, cât și pentru Endless Legend. Ambele sunt planificate pentru data de 2 august.

Lucrând alături de NGD Studios – cei responsabili pentru reboot-ul lui Master of Orion – Amplitude au adăugat facțiunea Kapaki, un Lava Biome și Dust Eclipses lui Endless Legend prin intermediul expansion-ului Inferno. Forțați să-și părăsească patria vulcanică autohtonă, Kapaki sunt hotărâți să renască din cenușă, fiind descriși drept „o facțiune nouă de meștesugari și inventatori”.

Peisajul înflăcărat nu-i tocmai plin de viață, dar este abundent în industrie, știință, Dust și anomalii vulcanice – iar aici intervin Dust Eclipses.

Distribuitorul Sega explică:

În aceste noi evenimente, veți observa că cerul se întunecă și atmosfera se umple de Dust. Acum, în condiții normale, aceasta ar fi o problemă, dar Auriga este specială, iar aceste infuzii de Dust vor crea „Dust Confluxes” de scurtă durată pe toată harta, oferind un bonus temporar oricărei armate care ajunge la ele primii.

În ceea ce privește Endless Space 2, Hissho reprezintă cea mai nouă facțiune majoră a jocului. După ce a apărut pentru prima dată în originalul Endless Space, trăsătura centrală a grupului este Keii, sau „onoare”, care sporește abilitățile speciale și poate stimula sistemele și flotele în mijlocul luptei. Keii este obținut prin luptă, ceea ce îi determină pe Sega să spună: „spațiul tocmai a devenit ceva mai violent„.

Supremacy aduce de asemenea un nou tip de navă pentru toate facțiunile.

Din nou, atât Endless Space 2 Supremacy cât și Endless Legend Inferno se vor lansa pe 2 august. Disponibile pe Steam, pre-comenzile costă 11,69 euro fiecare (10% reducere), sau 20,78 euro (reducere de 20%) când sunt achiziționate împreună. Dacă sunteți curioși, puteți arunca o privire mai jos pe trailerele celor două expansion-uri.

Sursa 1 | Sursa 2

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button