GamingRSS PaginaDeMedia

Ce jocuri gratis ne aduce acest final de săptămână?

Pentru mine, ziua de vineri a ajuns să fie la fel de leneșă ca faimoasa Lazy Sunday. Vorbim, deci, de un Lazy Friday în care am făcut săpături pe ici, pe colo, ca să aflu cu ce alte jocuri gratis ne putem îmbogăți colecția fără să cotizăm la Steam, Epic Games Store, Ubisoft, GOG sau mai știu eu pe unde. Da, am vorbit în urmă cu câteva zile despre un cadou din partea celor de la Ubisoft, adică Anno 1404 History Edition, însă astăzi vom aduce în discuție oferta cea nouă venită pe final de săptămână. Până la urmă, cui nu-i plac jocurile gratis?!

Prison Architect și Godfall Challenger Edition sunt primele jocuri gratis din listă

Crăciunul se apropie cu pași repezi, și mă surprinde să văd că la ușile noastre bate un titlu oarecum recent lansat (anul trecut?). Godfall este un action adventure tare arătos, atât de arătos (sau de neoptimizat) încât inițial pusese probleme chiar și unor plăci video forțoase, cum ar fi RTX 3080. Cică jocul celor de la Counterplay face echipă bună cu plăcile video AMD RX 6000, dar acum aveți ocazia să încercați asta pe viu. Godfall poate fi jucat în singleplayer sau co-op, iar formatul Challenger Edition aduce mult conținut nou pentru a oferi mai multă savoare graficii și luptelor interesante.

Godfall jocuri gratis

De cealaltă parte a baricadei se află Prison Architect, un joculeț simpatic în care faci pe arhitectul unei închisori. Tot ce ai de făcut este să construiești centrul perfect de detenție și să gestionezi afluxul de deținuți din interior. Trebuie să ai grijă, pentru că o gestionare defectuoasă poate duce la revolte și la planuri de evadare care se vor lăsa cu vărsare de sânge.

Ambele jocuri gratis pot fi descărcate de pe Epic Games Store până pe 16 decembrie la ora 18:00, deci puteți să vă rupeți din timp câteva minute pentru a le adăuga permanent în librăria voastră.

Cave Story’s Secret Santa te face eroul Crăciunului!

Mi-e tare drag să văd giveaway-uri inclusiv pe GOG, că doar de aceea s-ar traduce ca Jocuri Vechi și Bune. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, putem pune mâna pe „Cave Story’s Secret Santa”, un joculeț bazat pe explorare, stealth și puzzle solving.

Aici, trebuie să te furișezi pe lângă toți cei care au adormit în așteptarea lui Moș Crăciun și să plasezi la locul lor cadourile furate de niște mici obraznici. Jocul a fost lansat chiar astăzi, iar dezvoltatorii ni-l oferă cadou de mulțumire.

Call of Juarez: Gunslinger îți potolește setea de western-uri

Iată o franciză de care nu am mai auzit de mult. Îmi amintesc de vremurile în care mă bucuram că râșnița mea tușește dar rezistă suficient cât să-mi ruleze primul Call of Juarez, ca la câțiva ani să pot face trecerea către un titlu fancy la vremea sa: Call of Juarez: Bound in Blood.

De atunci am pierdut contactul cu următoarele jocuri din serie, însă m-am bucurat atunci când am descoperit că titlul din 2013 al celor de la Techland, Call of Juarez: Gunslinger, face parte din acest weekend cu jocuri gratis. Poate că sughiță din anumite puncte de vedere, dar nu poți spune că nu este amuzant să faci pe vânătorul de recompense și să te întâlnești cu celebrități precum Billy the Kid și Jesse James.

Call of Juarez jocuri gratis

 

Call of Juarez: Gunslinger poate fi descărcat gratuit de pe Steam, iar oferta expiră pe 14 decembrie, la ora 20:00. Acestea fiind zise, urmează să ne pregătim pentru un Mystery Game din partea Epic Games Store, că tot vine Crăciunul iar tradiția se continuă. Până atunci, vă urez spor la joacă!

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button