GamingRSS PaginaDeMedia

Anno 1404 History Edition poate fi descărcat gratuit

Nu bine nu începusem a-mi alcătui un backlog cu jocurile pe care vreau să le termin/rejoc pe perioada sărbătorilor de iarnă că mă și trezesc cu un cadou din partea celor de la Ubisoft. Nu, nu doar pentru mine, ci pentru noi toți, fie că suntem interesați de jocuri de strategie sau pur și simplu ne place să ne mărim librăria de jocuri fără să dăm prea mulți bani. Astăzi este vorba despre Anno 1404, în formatul History Edition.

Ei, nu este un strategy per-se, ci un classic al jocurilor city-building. Iar varianta History Edition aduce Anno 1404 în pragul standardelor moderne, adică optimizat și îmbogățit cu suport pentru grafică 4K. Alături de acestea sunt incluse și expansiunea Venice, multiplayer competitiv și co-op, dar și iteme, quest-uri și ambarcațiuni noi.

Anno 1404 History Edition – De unde-l iei?

Păi tot de pe Ubisoft Connect. Este o ofertă limitată, care se încheie pe 14 decembrie la ora 15. Până atunci, trebuie doar să aveți un cont de Ubisoft Connect și să navigați la pagina dedicată jocului. Mai pe scurt, puteți da click aici, apoi selectați butonul GET IT FOR FREE.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button